Beoordelingen van Snackroom De Marsman Haarlem

Recente recensies van Snackroom De Marsman Haarlem

5 sterren na 205 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en de bestelling was precies klaar op de opgegeven tijd!

, 02-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste patat van Haarlem

, 01-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Ik kwam binnen en het stond al klaar. Perfecte timing! Men wist ook meteen te raden dat ik voor de bestelling kwam.

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Bestelling lag keurig op tijd klaar

, 21-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en top personeel!

, 06-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!

, 30-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd 5*!

, 29-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn dochter heeft ruim een half uur op onze bestelling moeten wachten terwijl de bestelling vooraf online geplaatst was. Jammer

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling prima verzorgd en op tijd klaar Alleen de bestellijst op de website vind ik onhandig wat betreft aantallen invullen

, 19-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en netjes geholpen, ook bezorging snel aan de deur. Kwaliteit van eten goed.

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten! En de bezorging is altijd vroendelijk😊

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gedaan

, 20-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Je krijgt niet altijd wat je besteld en betaald , er ontbrak 1 slaatje wat ik later op de avond zou nuttigen en dus te laat om communiceren

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles goed warm en knapperig. En alle verpakking van karton/papier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Nu nog makkelijker bestellen bij de beste snackbar van Noord! Heerlijke raspatat, alles stond klaar en was warm. We hebben weer genoten

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en fijn dat je het online kan bestellen. Staat op tijd klaar dus snel weer op weg naar huis. Alleen jammer dat je bij frikandel speciaal niet kan aangeven of je ketchup of curry wil, standaard is blijkbaar curry en dat vind ik persoonlijk niet horen.

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima producten voor n goede prijs lekker gebakken en niet zo zout!

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

We komen hier vaak en het bevalt altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Alles nog goed warm!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger en lekker eten. Warm en prima porties!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima verzorgd. 👍😀

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Was toppie. Zoals altijd.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en zoals altijd HEERLIJK.De marsman is en blijft een aanrader

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel ! Super lekker! En de bestelling was op tijd klaar!

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen en op tijd zelf afhalen, is goed geregeld.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bljift een geweldige zaak. Snel, kundig en vriendelijk personeel en het eten is uiteaard heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede snacks, goede service!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker, allemaal genoten 👍👍

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en precies op tijd klaar

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste frietzaak in Haarlem

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Eten is echt prima en personeel altijd super vriendelijk!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd zeer tevreden. Nu was de saté veel te doorbakken met weinig pindasaus. Jammer

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goed. Aardige mensen. Hopelijk kan je er gauw weer blijven zitten om te eten i.p.v. bestellen en meenemen.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Raspatat nog knapperig en warm, snacks weer prima en een aardige bezorger.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed, dank!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en snacks! Goede service, eten stond precies op tijd klaar om op te halen

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top tent. Top eten. Top mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

alles is altijd super lekker, alleen had ik deze keer een roze "chocolade" milkshake die heel erg naar aardbei smaakte. foutje kan gebeuren ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd goed eten en snel bezorgd

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorg en lekker dikke tien

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top snackbar, supergoede bestel dure en vriendelijke mensen..

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, we hadden een grote bestellingen en konden deze al na 10 minuten ophalen. Alles was lekker en goed verzorgd. Bijkomend pluspunt vinden wij dat alle snacks e.d. in milieu vriendelijke verpakking verpakt is. Dat maakt dat we eerder voor deze snackbar zullen kiezen dan voor een snackbar waar alles in plastic bakjes zit.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Di van de Marsman is de beste snackroom van Haarlem!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede frietzaak kan niet anders zeggen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld en keurig optijd klaar. Wel zo makkelijk. Vriendelijk personeel en zoals altijd erg lekker. Ga zo door!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en gemakkelijk online besteld, goed verpakt en smakelijk .

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima! Zowel de bezorging als de kwaliteit van het eten

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service, zelfs tijdens corona. Bestellen online en binnen 15 min afgehaald en nog steeds heerlijk.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

al 36 jaar leverancier van goeie kwaliteit, goed verpakt, alles op tijd

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker. 👍🙋‍♀️

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! 👍👍👍

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling laten bezorgen, helemaal prima! Patat goed heet en knapperig. Aardige bezorger.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Vooral de raspatat, altijd erg lekker :)

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Constante kwaliteit lekkere patat, raspatat en andere producten uit de frituur. Netjes, schoon en altijd vriendelijk te woord gestaan. Top dat je ook kunt bestellen online en ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, vriendelijk personeel, precies op de afgespeeld tijd geleverd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afhalen of bezorgen, de kwaliteit is altikd prima. Nu voor het eerst een online bestelling gedaan. Bezorger was er binnen 20 minuten en zeer vriendelijk. De Marsman blijft mijn favoriet!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Blijft topkwaliteit!!!!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld, prima geregeld. Goed warm, heerlijk weer!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd top zaak zijn ook altijd vriendelijk

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Is altijd goed en kom ik er graag.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en warm en op tijd

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was makkelijk online te bestellen en bij afhalen moest ik maar even wachten. Snelle service helemaal top.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service. Ik was zelf wat vergeten te bestellen en toen ik belde om dit later op te komen halen werd het gewoon nog netjes nabezorgd. Echt super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Volgens afspraak precies op tijd klaar. En de kwaliteit is altijd al goed geweest!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was prima. Niks om aan te merken

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

service is top

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en toen ik aankwam was het net ingepakt en klaar dus ik kon het gelijk meenemen! Super handig en goede en fijne service

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Altijd waar voor je geld!!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed op temperatuur weer. Zelfs nadat we lopend weer naar huis waren gegaan was alles nog goed warm! Bestelling stond op tijd klaar.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Super makkelijk ook dat je online kan bestellen en ophalen. Tot de volgende keer

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en altijd vriendelijk en netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd stond alles gereed. Heerlijk gesmuld.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De friet was niet meer heel warm. Het was wel lekker.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en snel klaar

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Ook op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima raspatat en heerlijke kroketten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom super lekker 👍👍👍

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was top! Lekker snel zo en het smaakte heerlijk.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker warm eten! De lekkerste satesaus! Altijd complete bestellingen en zeer snel klaar. Onwijs vriendelijk personeel. Kom er al jaren en blijf dit ook zeker nog jaren doen!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en goed verzorgd. En op de afgesproken tijd klaar. Top gedaan.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Krijgen 5 sterren, omdat kwaliteit top is. Miste alleen bij laatste bestelling 1 glutenvrije frikandel...2 besteld, 1 geleverd.

Reactie van Snackroom De Marsman:Onze excuses! zou u bij uw volgende bestelling even kunnen vermelden dat we vorige keer een frikandel zijn vergeten? dan krijgt u er alsnog een!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super!! Lekker veel patat. Echt waar voor je geld!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker !

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geregeld, leuke attentie gekregen altijd goede producten!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima. Dank je wel

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede producten, schoon en vloeibaar vet, verantwoord en lekker zoals altijd !

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Handig bestellen en betalen via site, bestelling precies op tijd klaar, vriendelijk personeel en onze snacks waren heerlijk.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Geen aanmerkingen

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De snackbar was iets vergeten bij mijn bestelling te doen. Ik werd gebeld en het werd alsnog thuis gebracht. Daarbij zat ook een doosje Merci. Wat een service!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat en heerlijke satésaus! Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles op tijd klaar en weer heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk. En zo gemakkelijk dat bestellen betalen en ophalen. Prettige feestdagen

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en lekker snel klaar toppie

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

eenvoudig betellen , snel en smakelijk.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Alleen helaas geen cheeseburger gekregen maar een broodje hamburger met currysaus.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd! Keurig op tijd klaar Goed warm gebleven in de mooie milieubewuste tas! Voor ons altijd de lekkerste snackroom die er is!!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling. Keurig op tijd

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top enige jammere is is dat je geen broodje kroket kunt aanvinken bij het bestellen.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit patat. Stond keurig op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Fijne, goede, milieubewuste snackbar!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en snacks, precies op tijd klaar en keurig ingepakt!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Constante prima kwaliteit en vriendelijke mensen. Ook tijdens deze Corona periode direct de mogelijkheid om af te halen. Kortom, top!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Na bestelling netjes op tijd klaar en zoals altijd kwalitatief goed eten wat op de juiste manier word gemaakt. Een snackbar die ik kan aanbevelen!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!!!! Waar voor je geld!!! Top!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, alleen de kamerplant is per abuis verwisseld met een kaassoufle helaas. Verder geen op of aanmerkingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd als ik bestel staat het klaar. Maar er wil wel eens wat vergeten worden helaas

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was keurig op tijd klaar en lekker. Goede service

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Exact op de gevraagde tijd was het klaar. Super service, aardige mensen en heerlijke patat. Heel tevreden.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke tent. Hele aardige mensen. Goed eten!!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Praktisch bestellen on line, bestelling klaar op afgesproken tijdstip. Milieu vriendelijke verpakking. Vriendelijke bediening en vooral belangrijk smakelijke, goed verzorgde producten

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgt

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar, terwijl het best druk was met klanten. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was keurig op tijd klaar. Klasse

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima. Een puntje van aandacht is, was niet duidelijk waar ik het beste mijn bestelling kon afhalen. Wou ook niet zomaar langs diverse mensen. Toevallig stond ik op de juiste plek. Een vaste plek met aanwijzing waar je je online bestelling kan afhalen zou een goede bijdrage zijn.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prachtig mooie service! Dank jullie wel!!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte manier van bestellen. Bestelling op tijd klaargemaakt! Prima eten.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Voor het eerst online besteld en betaald en op de afgesproken tijd stond het klaar. Super!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond heerlijk gesnackt. Bestelling was op tijd klaar. Frites waren top krokant van buiten en de juiste zachtheid van binnen en gelukkig niet te zout. Frikandel speciaal curry was ouderwets lekker evenals het slaatje. Voor herhaling vatbaar!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, vriendelijk en keurig op tijd !

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

raspatatjes waten niet knapperig, zo jammer. Kip was opgewarmd en totaal niet lekker. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gewoon niet goed !

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, mooi op tijd gereed. Lekker gegeten.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de patat mag wat mij betreft iets meer zout, verder prima.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online gedaan. Deze stond gelijk klaar op de aangewezen tijd. Top!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik woon inmiddels ruim tien jaar in Haarlem, ondanks dat er een snackbar dichterbij zit, vanuit mijn woonlocatie gezien, haal ik graag mijn vers gebakken patat en snack's bij De Marsman. Goede service van vriendelijk personeel. Bakken je snack's krokant en je patat goudgeel.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie service en prima eten !

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Bestelling stond klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snackroom de marsman is al jaren de beste!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was top zoals we gewend zijn en de bestelling was op tijd klaar.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat en snacks. Binnen loopt het altijd als een trein. Goed dat nu ook online besteld kan worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat met goede saté saus. Kroketten knapperig en goed van smaak. Zowel de groente kroket als de runderkroket. Kortom: goede snackbar. Patat was alleen beetje koud, maar dat kwam omdat ik iets te laat was om mijn bestelling op te halen

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top! Beste patatzaak van Haarlem Noord!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd een snelle en super vriendelijke service. De lekkerste patat in Haarlem! Complimenten voor het team van de marsman!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!! Aardige mensen! Goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste snackbar haarlem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vriendelijk personeel

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima friet en andere snacks, gezellige, vriendelijke mensen

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed initiatief om in deze Coronatijd digitaal te kunnen bestellen. Win/Win situatie zij nog wat omzet in deze tijd en wij kunnen genieten van hun heerlijke snacks (wat wij trouwens al jaren doen) Prima tent en aardige mensen!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en de beste patat!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en alles was nog goed warm! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van de maaltijd, snelle en vriendelijke service met de levering aan de deur.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en snelle bezorging!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima. Bedankt

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben jullie erg gemist! Lekkerste snackroom in heel haarlem!, lieve bezorger! Hopenlijk blijven jullie na de corona ook bezorgen dan blijven we dat zeker doen! Toppers!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goed en zeer zorgvuldig klaargemaakt

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgservice is een fijne nieuwe service. Hou hem erin!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon super. Snelle service en precies klaar op het tijdstip van afhalen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij deze snackbar.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk prima eten en zeer snelle levering! Helaas ging er echter een klein dingetje fout deze keer. Ik had patatje speciaal en pindasaus besteld (en betaald) maar de pindasaus zat er helaas niet bij.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm en lekker. Go go go

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en alles in zelfs nog betere kwaliteit dan als ik afhaal. Patat goed warm en vers, snacks prima. Complimenten!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd, alles lekker warm en de raspatatjes knapperig, heerlijk!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Ik zou op internet bij de menu's even een aantekening maken dat het menu's zijn. Wij bestelde een loempia menu en kregen een losse loempia . zo stond het ook op de bon. maar daar kan beter staan loempia menu Verder hebben wij nooit te klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razend snel en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pindasaus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pindasaus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet in orde. Had gewone friet gekregen ipv Ras friet. Werd wel gelijk nieuwe friet gehaald, en met de andere friet hebben we een beetje de snacks warm proberen te houden totdat de ander friet er was. Na een minuutje 10 was de andere friet er, dat was op zich netjes. Maar de snacks en satésaus was wel flink afgekoeld en Kaassoufflé Was eigenlijk al koud. Het was op een goede manier opgelost, er werd niet moeilijk gedaan en bezorger ging meteen alles regelen. Alleen mocht het volgende keer weer gebeuren, krijgt hij hele bestelling mee en willen we gewoon een nieuwe bestelling. Nu was de helft al koud en dat is dan toch jammer, daar kost het allemaal een beetje teveel voor!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en super lekkere snack, zoals gewend van hun.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit van de producten. Super service! Ik kon precies op afgesproken tijd mijn eten ophalen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering. Altijd gegarandeerd lekker!! Top zaak👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snelle service! Makkelijk bestellen. Exact op tijd klaar. Vriendelijke behandeling en lekker eten!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat, goed heet en alles was nog goed warm toen we thuis kwamen.Meer dan voldoende qua porties. Je krijgt waar voor je geld. Bestelling stond op afgesproken tijdstip klaar. Super dat jullie weer open zijn in deze tijd!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals we gewend zijn! Fijn dat ze weer open zijn!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel, en altijd lekker eten!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima was keurig op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn blij dat de snackroom weer open is voor bezorgen en afhalen. Website werkt prima en in tien minuten konden we de bestelling ophalen. De smulrol was weer top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon zoals altijd super lekker. De bestelling stond meteen klaar toen ik aan kwam en kon zo weer naar huis om te genieten van lekker warme patat en snacks. We gaan zeker nog vaker bestellen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld zo, snel klaar en de kwaliteit is als vanouds.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten! Fijn dat we kunnen bestellen in de tijd van het coronavirus 👍🏻

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld op deze manier! Zo is t mogelijk om in deze corona tijd toch lekker eenn patatje en snacks te laten bezorgen of gewoon af te halen