Avaliações de Snackroom De Marsman Haarlem

Avaliações recentes

5.0
Hans Elsinga
Hoje

Snel en warm gebracht. Kwaliteit top zoals altijd ook in de snackroom

Lisette
25 novembro 2022

Dat was weer een keer smullen!

M
21 novembro 2022

Snel bezorgd, vriendelijke bezorger alleen jammer dat de raspatat wat aan de slappe kant was.

Theo Beijer
21 novembro 2022

Lekkere patat heerlijk eierbroodje en het werd snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jesse
19 novembro 2022

Het was heerlijk maar er miste 1 rundvleeskroket.

Jeroen
18 novembro 2022

Bestelling afgehaald. Een geoliede machine daar (15 min vanaf bellen)! En keurige tent. Nieuwe vaste klant erbij! Ga zo door.

Reacção a Snackroom De Marsman

dankjewel jeroen , tot snel!

Tamara
18 novembro 2022

Heerlijke patat en superzalige raspatat, de beste snacks en schotels, én huisgemaakte satésaus die echt overheerlijk is. Professioneel en zeer vriendelijk personeel. Ik woon niet in Haarlem, maar rij graag een stuk om, om hier ons wekenlijkse frietje te scoren.

Tymen de Vries
13 novembro 2022

Het eten was van zeer goede kwaliteit.Ik werd goed geholpen en ga zeker vaker komen.

Dana
11 novembro 2022

Geweldig, zoals altijd!

Alies
7 novembro 2022

Super makkelijk te bestellen en snel en vers thuis bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jootje
5 novembro 2022

Altijd lekker .... en snelle bezorging Alles is nog lekker warm

Natasja
31 outubro 2022

Heelijke ras patat en super snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niels
23 outubro 2022

Altijd vriendelijk personeel en lekkere patattekes

Mp
22 outubro 2022
Mirella
19 outubro 2022

Altijd lekker, op de afgesproken tijd bezorgd en nog goed warm.

Patricia
15 outubro 2022

Altijd goed!

John
14 outubro 2022

Altijd goed, Maar nu een compleet kapotte kroket en kaassouffle aangetroffen.

Dionne
9 outubro 2022

Top! Werd gebeld dat er eerder bezorgd kon worden. Daar zeggen we geen nee tegen! Heerlijke patatjes en snacks!

Fairus
3 outubro 2022

Chocolade milkshake was te zoet

Reacção a Snackroom De Marsman

Hallo, bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wat jammer om te horen dat de milkshake niet helemaal naar wens was. Voor u volgende bezoek willen we graag de milkshake gratis aan u geven! met vriendelijke groet, Snackroom de Marsman

Wilma Uithoven
1 outubro 2022

Beste raspatat van Haarlem e.o.super vriendelijke bediening, en top kwaliteit!

-
24 setembro 2022

Altijd perfect!!

Heleen
23 setembro 2022

Precies afgeleverd op de bestelde tijd en gloeiend heet!

Emilio
2 setembro 2022

Perfect

Karen & Bob
25 agosto 2022

De beste snackbar, de leukste mensen!

emilio
24 agosto 2022

perfect

Daniel Vlek
22 agosto 2022
Dennis Meyer
21 agosto 2022

Online werkt uitstekend, bestelling op afgesproken tijd klaar. Kwaliteit uitstekend.

Anja
21 agosto 2022

Altijd super lekker eten en super service

emilio
20 agosto 2022

gekregen zoals besteld

Auk
15 agosto 2022

Toppers

Roodenburg
12 agosto 2022
helene bruning
10 agosto 2022

prima snackbar

Chris Bende-Spook
8 agosto 2022
Kim
5 agosto 2022

De bestelling was stipt op tijd klaar en lekker zoals altijd!

Marja
24 julho 2022

Super snelle levering, eten zeer warm, was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wesley
21 julho 2022
Theo Beijer
20 julho 2022

Werd snel en op afgesproken tijd geleverd en het eten was prima

Wesley Lagerweij
12 julho 2022
Sabie
10 julho 2022

Altijd lekker eten en goede service!

Jan van Staveren
10 julho 2022

IK kom er al jaren en eigenlijk alleen maar complimenten omdat de kwaliteit perfect is, makkelijk online te bestellen en zeker niet te vergeten, hardwerkende en vriendelijke mensen.

Milica
10 julho 2022
Terry Wiersma
9 julho 2022

Zo'n beetje de enige plek voor raspatat! Lekker! Verder ruim aanbod aan snacks en milkshakes (kiwi is een aanrader volgens mijn zoon)

Emilio
5 julho 2022

Perfect

Tineke
4 julho 2022

Wat hebben we lekker gesnackt! Prima kwaliteit!! Heerlijke friet, frikandel en kroket, alles ging schoon op

Remco
3 julho 2022

Weer heerlijk van onze maandelijkse snack genoten. En wederom met de juiste service klaargemaakt. Online besteld en op de afgedproken tijd was de bestelling klaar. Ga zo door mensen.

Dewi Boelens
29 junho 2022

Super. Leuke eigenaars!!

Niek
26 junho 2022

Saus in tas open gegaan, verkeerde kroket verder altijd tevreden nu wel jammer aangezien t niet druk was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans Sprengers
24 junho 2022

Super kwaliteit!

Saskia
23 junho 2022

Altijd topkwaliteit! En hartstikke duurzaam; alles van papier, al jaren!

Jet
22 junho 2022
Etienne
9 junho 2022

Snel… Aardig… Service top!!! Al jaren….en hopelijk nog jaren… Forza de Marsman

Emilio
7 junho 2022

Als vanouds perfect

Verh
3 junho 2022

Marsman....de beste en lekkerste!

Mulders
29 maio 2022

We komen hier al jaren en zijn erg blij met de mogelijkheid om vooraf te bestellen en betalen. Dan alleen maar ophalen en heerlijk smullen. De bestellingen zijn altijd foutloos, smaakt heerlijk, patatjes lekker knapperig en dat alles met een persoonlijke touch.

Dewi Boelens
29 maio 2022

Een super goede snackbar! Altijd top patat en snacks.

Emilio
27 maio 2022

Patat was perfekt Kroket was perfekt heel vroeger Deden ze het broodje voor het broodje frikandel speciaal eerst even in de grill en dat smaakte nog veel beter , kom tenslotte al 35 + jaar bij de Marsman

Robbin
25 maio 2022

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

Marloes
22 maio 2022

Zoals altijd lekker, op tijd (hoe doen ze dat toch steeds in de drukte!) en vriendelijk!

Chris Bende-Spook
16 maio 2022

Mooi op tijd klaar en heerlijk

Ik
15 maio 2022

Altijd goed en perfect op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Christina
4 maio 2022

Super snel bezorgd en het was heerlijk!😀

Ronald
25 abril 2022

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K
20 abril 2022
den Hartog
15 abril 2022

Zeer goed eten, lekker warm en op tijd

Melanie
8 abril 2022

Heerlijke patat en snacks. De snackroom is keurig schoon. Personeel vriendelijk. Bezorgingen zijn altijd snel en het word altijd keurig afgeleverd!

Anja
7 abril 2022

Gebeld of de bestelling iets gebracht mocht worden omdat het rustig was,werd 18.20 ipv 18.40. Super netjes Super vriendelijke bezorger. Het eten was goed warm en zoals gewoonlijk lekker.

Detlef de Vries
4 abril 2022

Als vanouds weer heerlijk gegeten.

Michel
2 abril 2022
Kessens
2 abril 2022

Was heerlijk en op tijd ! Top !

Marleen Riepma
31 março 2022

Online besteld. Stond op aangegeven tijd klaar bij ophalen. Goede kwaliteit zoals we van ze gewend zijn.

Lisette
26 março 2022

Heerlijk om weer eens een patatje te eten.

Chris Bende-Spook
26 março 2022
Timmermans
20 março 2022

Snackbar belde of ze de Bestelling al eerder dan 7 uur konden bezorgen dat was voor ons prima Alles was lekker en goed verzorgd voor herhaling vatbaar

Frank Drost
19 março 2022

Lekkere ras patat en een prima broodje hamburger. De bestelling is mooi op tijd bezorgd

Denise
12 março 2022

Heerlijk!

Janny Batteram
3 março 2022

Heerlijke raspatat!! Verder ook alles prima.

Patrick
23 fevereiro 2022

Prima op tijd, warm en goede kwaliteit

Milica
23 fevereiro 2022
Rob Collignon
22 fevereiro 2022

Top als altijd. Reden voor het niet naar de Marsman gaan was het jeugdsentiment met Parfait hoewel een uitstapje naar de Marsman ook altijd een feestje was/is. Keep on going

Brian van der Veen
20 fevereiro 2022

Prima op tijd. Mooie zaak netjes en schoon

Franca
18 fevereiro 2022
Monique Hagen
16 fevereiro 2022

Altijd super eten bij de marsman!

Chris Bende-Spook
14 fevereiro 2022

Iets meer pindasaus bij de saté. Verder prima in orde en keurig op tijd klaar

Moniek
14 fevereiro 2022

Zoals gewoonlijk prima 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
13 fevereiro 2022
Bas
13 fevereiro 2022

Blijft de lekkerste (ras)patat uit de regio.

N.O
7 fevereiro 2022
Marja doets
31 janeiro 2022

Eten besteld, klaar op afgesproken tijd, was weer heerlijk!

Mark
30 janeiro 2022
Rutger
30 janeiro 2022

Jullie vriendelijke personeel blijft van 5 sterren kwaliteit!

Dewi Boelens
29 janeiro 2022
Jordi Louter
27 janeiro 2022
Leendert
27 janeiro 2022

Altijd vriendelijk, altijd op tijd, altijd de juiste bestelling. En natuurlijk lekkere snacks.

Frits P
24 janeiro 2022

Altijd vriendelijk en gewoon goed!

Esther
22 janeiro 2022

Super weer

Marleen
11 janeiro 2022
Moniek luiten
10 janeiro 2022

Heerlijk gegeten en bedankt voor het lekkere kadootje.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirella
6 janeiro 2022

SUPER!! Heerlijk gegeten en kreeg ook nog een heerlijke winter muts😊

Klaver
6 janeiro 2022

We hadden online besteld. Konden 10 min later al onze bestelling ophalen. Het was allemaal heerlijk. Supervriendelijk personeel.

Gracia
4 janeiro 2022

Altijd lekker eten, en super snelle bezorging 👍🏻

Margret
4 janeiro 2022

Goed geholpen en heerlijk

Moniek Luiten
3 janeiro 2022

Weer heerlijk gegeten, alles goed warm overgekomen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Snackroom De Marsman

dankjewel Moniek! Groetjes van de marsman

Ronald Geldorp van
2 janeiro 2021

Snel, goed warm, netjes verpakt en vooral alles lekker!!

Reacção a Snackroom De Marsman

dankjewel Ronald . groetjes

Hans
2 janeiro 2021

Altijd prima kwaliteit'bestellingen zijn compleet en op tijd klaar. TOP!

Milica
20 dezembro 2021
carola
18 dezembro 2021

Vriendelijke mensen, eten altijd op tijd klaar en erg lekker!

Alex
18 dezembro 2021
Jeroen
15 dezembro 2021

Super lekker gegeten!

Detlef de Vries
9 dezembro 2021

Het was weer heerlijk, goede kwaliteit en het bestelde stond mooi op tijd klaar.

Mirella
9 dezembro 2021

Zoals altijd goede kwaliteit eten en de bezorger stipt op tijd en vriendelijk

Jop
5 dezembro 2021

Vriendelijk personeel en de bestelling was precies klaar op de opgegeven tijd!

Monique
2 dezembro 2021

Beste patat van Haarlem

L
1 dezembro 2021

Top! Ik kwam binnen en het stond al klaar. Perfecte timing! Men wist ook meteen te raden dat ik voor de bestelling kwam.

Chris Bende-Spook
28 novembro 2021

Prima. Bestelling lag keurig op tijd klaar

Ingrid
21 novembro 2021
Erwin
21 novembro 2021

Lekker eten en top personeel!

Dewi Boelens
6 novembro 2021

Weer heerlijk gegeten!!

van Velzen
30 outubro 2021

Altijd 5*!

Karlijn Martens (prive)
29 outubro 2021

Mijn dochter heeft ruim een half uur op onze bestelling moeten wachten terwijl de bestelling vooraf online geplaatst was. Jammer

M van Iersel
23 outubro 2021

Bestelling prima verzorgd en op tijd klaar Alleen de bestellijst op de website vind ik onhandig wat betreft aantallen invullen

Niels
19 outubro 2021

Altijd snel en netjes geholpen, ook bezorging snel aan de deur. Kwaliteit van eten goed.

Mirella Modderman
30 setembro 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten! En de bezorging is altijd vroendelijk😊

Chris Bende-Sppok
26 setembro 2021
Yolanda van putten
25 setembro 2021

Prima gedaan

Chris Bende-Spook
20 setembro 2021
Emilio
3 setembro 2021

Je krijgt niet altijd wat je besteld en betaald , er ontbrak 1 slaatje wat ik later op de avond zou nuttigen en dus te laat om communiceren

Marga
30 agosto 2021

Snelle bezorging, alles goed warm en knapperig. En alle verpakking van karton/papier!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilma Uithoven
28 agosto 2021

Nu nog makkelijker bestellen bij de beste snackbar van Noord! Heerlijke raspatat, alles stond klaar en was warm. We hebben weer genoten

franca
28 agosto 2021

Super lekker en fijn dat je het online kan bestellen. Staat op tijd klaar dus snel weer op weg naar huis. Alleen jammer dat je bij frikandel speciaal niet kan aangeven of je ketchup of curry wil, standaard is blijkbaar curry en dat vind ik persoonlijk niet horen.

Ger en Petra Kuperus Haarlem
26 agosto 2021

Prima producten voor n goede prijs lekker gebakken en niet zo zout!

Tinka van Zantvliet
22 agosto 2021

We komen hier vaak en het bevalt altijd!

LvI
22 agosto 2021

Snelle levering Alles nog goed warm!

Fam. Holla
7 agosto 2021

Aardige bezorger en lekker eten. Warm en prima porties!

Yolanda van putten
7 agosto 2021

Was weer prima verzorgd. 👍😀

Bilars
7 agosto 2021

Was toppie. Zoals altijd.

Ellen
6 agosto 2021

Op tijd klaar en zoals altijd HEERLIJK.De marsman is en blijft een aanrader

Chris-Bende-Spook
12 julho 2021

Was prima in orde

Hans
11 julho 2021

Prima kwaliteit en op tijd klaar

Tjitske Kloos
6 julho 2021

Vriendelijk personeel ! Super lekker! En de bestelling was op tijd klaar!

veronique de haan-walschaerts
6 julho 2021

Makkelijk online te bestellen en op tijd zelf afhalen, is goed geregeld.

R. Eitze
27 junho 2021

Bljift een geweldige zaak. Snel, kundig en vriendelijk personeel en het eten is uiteaard heerlijk

Saski
19 junho 2021

Goede snacks, goede service!

Dana
18 junho 2021

Helemaal top!

Inge
18 junho 2021

Het was weer super lekker, allemaal genoten 👍👍

Patrycja
15 junho 2021

Lekker eten en precies op tijd klaar

T. Kok
13 junho 2021

Altijd goed en lekker.

Anna en Sabrina
7 junho 2021

De beste frietzaak in Haarlem

Patricia
7 junho 2021

Uitstekend! Eten is echt prima en personeel altijd super vriendelijk!

Chris Bende
5 junho 2021

Normaal altijd zeer tevreden. Nu was de saté veel te doorbakken met weinig pindasaus. Jammer

Ronald
31 maio 2021

Altijd lekker en goed. Aardige mensen. Hopelijk kan je er gauw weer blijven zitten om te eten i.p.v. bestellen en meenemen.

Fam. H
29 maio 2021

Raspatat nog knapperig en warm, snacks weer prima en een aardige bezorger.

Alex
25 maio 2021

Snel en goed, dank!

Wendy
24 maio 2021

Heerlijke patat en snacks! Goede service, eten stond precies op tijd klaar om op te halen

Dewi
23 maio 2021

Top tent. Top eten. Top mensen

ingmar
23 maio 2021

alles is altijd super lekker, alleen had ik deze keer een roze "chocolade" milkshake die heel erg naar aardbei smaakte. foutje kan gebeuren ;)

Topper
22 maio 2021

zoals altijd goed eten en snel bezorgd

Marco
22 maio 2021

Snel bezorg en lekker dikke tien

Katie
15 maio 2021
Sandra
4 maio 2021

Top snackbar, supergoede bestel dure en vriendelijke mensen..

VH
2 maio 2021

Snelle service, we hadden een grote bestellingen en konden deze al na 10 minuten ophalen. Alles was lekker en goed verzorgd. Bijkomend pluspunt vinden wij dat alle snacks e.d. in milieu vriendelijke verpakking verpakt is. Dat maakt dat we eerder voor deze snackbar zullen kiezen dan voor een snackbar waar alles in plastic bakjes zit.

Timmermans
30 abril 2021
Mike olvers
29 abril 2021

Di van de Marsman is de beste snackroom van Haarlem!

Edwin
28 abril 2021

Goede frietzaak kan niet anders zeggen.

Oerlemans
27 abril 2021

Telefonisch besteld en keurig optijd klaar. Wel zo makkelijk. Vriendelijk personeel en zoals altijd erg lekker. Ga zo door!

Emilio
26 abril 2021

Snel en gemakkelijk online besteld, goed verpakt en smakelijk .

Mirella
20 abril 2021

Zoals altijd weer prima! Zowel de bezorging als de kwaliteit van het eten

R. Eitze
13 abril 2021

Prima service, zelfs tijdens corona. Bestellen online en binnen 15 min afgehaald en nog steeds heerlijk.

roest
11 abril 2021

al 36 jaar leverancier van goeie kwaliteit, goed verpakt, alles op tijd

Yolanda van putten
10 abril 2021

Was weer erg lekker. 👍🙋‍♀️

Dewi
9 abril 2021

Weer heerlijk gegeten! 👍👍👍

Kelly
9 abril 2021

Zoals altijd perfect.

RW
7 abril 2021

Bestelling laten bezorgen, helemaal prima! Patat goed heet en knapperig. Aardige bezorger.

Irene
30 março 2021

Weer heerlijk gegeten! Vooral de raspatat, altijd erg lekker :)

Marco
30 março 2021

Top

Brett Möring
29 março 2021
Petra
29 março 2021

Constante kwaliteit lekkere patat, raspatat en andere producten uit de frituur. Netjes, schoon en altijd vriendelijk te woord gestaan. Top dat je ook kunt bestellen online en ophalen.

Niels
27 março 2021

Altijd lekker, vriendelijk personeel, precies op de afgespeeld tijd geleverd.

Mirella
27 março 2021

Afhalen of bezorgen, de kwaliteit is altikd prima. Nu voor het eerst een online bestelling gedaan. Bezorger was er binnen 20 minuten en zeer vriendelijk. De Marsman blijft mijn favoriet!

Dewi Boelens
25 março 2021

Blijft topkwaliteit!!!!

Marja
24 março 2021

Telefonisch besteld, prima geregeld. Goed warm, heerlijk weer!

Sylvia
24 março 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd top zaak zijn ook altijd vriendelijk

T. Kok
23 março 2021

Is altijd goed en kom ik er graag.

Saskia Bazelmans
16 março 2021

Was heerlijk en warm en op tijd

veronique de haan-walschaerts
16 março 2021

Het was makkelijk online te bestellen en bij afhalen moest ik maar even wachten. Snelle service helemaal top.

Mildred
15 março 2021

Super service. Ik was zelf wat vergeten te bestellen en toen ik belde om dit later op te komen halen werd het gewoon nog netjes nabezorgd. Echt super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aad
12 março 2021

Volgens afspraak precies op tijd klaar. En de kwaliteit is altijd al goed geweest!

Chris Bende-Spook
28 fevereiro 2021

Was prima. Niks om aan te merken

jim
27 fevereiro 2021

service is top

Pamela
26 fevereiro 2021

Makkelijk te bestellen en toen ik aankwam was het net ingepakt en klaar dus ik kon het gelijk meenemen! Super handig en goede en fijne service

Dewi
19 fevereiro 2021

Weer heerlijk gegeten. Altijd waar voor je geld!!

ES
18 fevereiro 2021

Heerlijk en goed op temperatuur weer. Zelfs nadat we lopend weer naar huis waren gegaan was alles nog goed warm! Bestelling stond op tijd klaar.

Bianca
18 fevereiro 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! Super makkelijk ook dat je online kan bestellen en ophalen. Tot de volgende keer

Esther
14 fevereiro 2021

Super lekker en altijd vriendelijk en netjes op tijd

Jk
11 fevereiro 2021

Netjes op tijd klaar!

J. De Vos
11 fevereiro 2021

Precies op tijd stond alles gereed. Heerlijk gesmuld.

Michiel
5 fevereiro 2021

De friet was niet meer heel warm. Het was wel lekker.

Martijn
3 fevereiro 2021
Kevin
31 janeiro 2021

Goede service en snel klaar

Chris Bende-spook
25 janeiro 2021

Prima. Ook op tijd klaar

Caroline
25 janeiro 2021

Prima raspatat en heerlijke kroketten.

Inge Breed
22 janeiro 2021

Het was wederom super lekker 👍👍👍

Esther
22 janeiro 2021

Alles was top! Lekker snel zo en het smaakte heerlijk.

Marleen
16 janeiro 2021

Altijd lekker warm eten! De lekkerste satesaus! Altijd complete bestellingen en zeer snel klaar. Onwijs vriendelijk personeel. Kom er al jaren en blijf dit ook zeker nog jaren doen!

Leo
15 janeiro 2021
Rene Lowies.
14 janeiro 2021

Het was weer heerlijk en goed verzorgd. En op de afgesproken tijd klaar. Top gedaan.

Aishe
12 janeiro 2021
Versteeg
8 janeiro 2021

Krijgen 5 sterren, omdat kwaliteit top is. Miste alleen bij laatste bestelling 1 glutenvrije frikandel...2 besteld, 1 geleverd.

Reacção a Snackroom De Marsman

Onze excuses! zou u bij uw volgende bestelling even kunnen vermelden dat we vorige keer een frikandel zijn vergeten? dan krijgt u er alsnog een!

Dewi
8 janeiro 2021

Was weer super!! Lekker veel patat. Echt waar voor je geld!

Ingrid
4 janeiro 2021

Geweldig!

Kok
3 janeiro 2020

Altijd lekker !

Versteeg
24 dezembro 2020

Snel geregeld, leuke attentie gekregen altijd goede producten!!

Dewi
24 dezembro 2020

Top!!!

Yolanda van putten
24 dezembro 2020

Helemaal prima. Dank je wel

Lars
24 dezembro 2020

Goede producten, schoon en vloeibaar vet, verantwoord en lekker zoals altijd !

Monique
24 dezembro 2020

Handig bestellen en betalen via site, bestelling precies op tijd klaar, vriendelijk personeel en onze snacks waren heerlijk.

Chris
23 dezembro 2020

Prima. Geen aanmerkingen

Erica
22 dezembro 2020

De snackbar was iets vergeten bij mijn bestelling te doen. Ik werd gebeld en het werd alsnog thuis gebracht. Daarbij zat ook een doosje Merci. Wat een service!

Mathilde
21 dezembro 2020

Lekkere patat en heerlijke satésaus! Vriendelijk personeel.

Tom
19 dezembro 2020

Alles op tijd klaar en weer heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel

Detlef de Vries
19 dezembro 2020

Eten was weer heerlijk. En zo gemakkelijk dat bestellen betalen en ophalen. Prettige feestdagen

Brian
17 dezembro 2020

Prima eten en lekker snel klaar toppie

ad roest
12 dezembro 2020

eenvoudig betellen , snel en smakelijk.

Haarlem
10 dezembro 2020

Was heerlijk. Alleen helaas geen cheeseburger gekregen maar een broodje hamburger met currysaus.

Martine
8 dezembro 2020

Lekker als altijd! Keurig op tijd klaar Goed warm gebleven in de mooie milieubewuste tas! Voor ons altijd de lekkerste snackroom die er is!!

Op den Kelder
6 dezembro 2020
Chris Bende-Spook
6 dezembro 2020

Grote bestelling. Keurig op tijd

Barbara
5 dezembro 2020
Besteller
30 novembro 2020
Senna
28 novembro 2020

Helemaal top enige jammere is is dat je geen broodje kroket kunt aanvinken bij het bestellen.

A. Wenfel
25 novembro 2020

Goede kwaliteit patat. Stond keurig op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Fijne, goede, milieubewuste snackbar!

Leendert
22 novembro 2020

Heerlijke patat en snacks, precies op tijd klaar en keurig ingepakt!

Jan
21 novembro 2020

Constante prima kwaliteit en vriendelijke mensen. Ook tijdens deze Corona periode direct de mogelijkheid om af te halen. Kortom, top!

Tim
20 novembro 2020

Na bestelling netjes op tijd klaar en zoals altijd kwalitatief goed eten wat op de juiste manier word gemaakt. Een snackbar die ik kan aanbevelen!

Dewi
20 novembro 2020

Altijd goed!!!! Waar voor je geld!!! Top!

Linda
16 novembro 2020

We hebben heerlijk gegeten, alleen de kamerplant is per abuis verwisseld met een kaassoufle helaas. Verder geen op of aanmerkingen

Jasper
16 novembro 2020
Robbert
7 novembro 2020
Ruud
6 novembro 2020

Altijd als ik bestel staat het klaar. Maar er wil wel eens wat vergeten worden helaas

Walter
4 novembro 2020

Bestelling was keurig op tijd klaar en lekker. Goede service

Mick
1 novembro 2020

Top!!!

Ineke Janssen
1 novembro 2020

Prima service

Mark
31 outubro 2020

Online besteld. Exact op de gevraagde tijd was het klaar. Super service, aardige mensen en heerlijke patat. Heel tevreden.

Jasper
31 outubro 2020
Dewi
24 outubro 2020

Leuke tent. Hele aardige mensen. Goed eten!!!

Marleen Riepma
19 outubro 2020

Praktisch bestellen on line, bestelling klaar op afgesproken tijdstip. Milieu vriendelijke verpakking. Vriendelijke bediening en vooral belangrijk smakelijke, goed verzorgde producten

Yolanda van putten
10 outubro 2020

Prima verzorgt

Chris Bende-Spook
5 outubro 2020

Precies op tijd klaar, terwijl het best druk was met klanten. Prima

Niels
18 setembro 2020
Chris Bende-Spook
17 setembro 2020

De bestelling was keurig op tijd klaar. Klasse

Gino
14 setembro 2020
Jasper
12 setembro 2020
Remon
5 setembro 2020

Alles was prima. Een puntje van aandacht is, was niet duidelijk waar ik het beste mijn bestelling kon afhalen. Wou ook niet zomaar langs diverse mensen. Toevallig stond ik op de juiste plek. Een vaste plek met aanwijzing waar je je online bestelling kan afhalen zou een goede bijdrage zijn.

Rob
2 setembro 2020

Prachtig mooie service! Dank jullie wel!!!

Caroline
29 agosto 2020

Vlotte manier van bestellen. Bestelling op tijd klaargemaakt! Prima eten.

Mirella
28 agosto 2020

Altijd lekker! Voor het eerst online besteld en betaald en op de afgesproken tijd stond het klaar. Super!

T. Tulp
25 agosto 2020

Gisteravond heerlijk gesnackt. Bestelling was op tijd klaar. Frites waren top krokant van buiten en de juiste zachtheid van binnen en gelukkig niet te zout. Frikandel speciaal curry was ouderwets lekker evenals het slaatje. Voor herhaling vatbaar!

Paul
25 agosto 2020

Goed

Patricia
21 agosto 2020

Uitstekend, vriendelijk en keurig op tijd !

Blokhuizen
14 agosto 2020

raspatatjes waten niet knapperig, zo jammer. Kip was opgewarmd en totaal niet lekker. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gewoon niet goed !

Frans
6 agosto 2020

Prima kwaliteit, mooi op tijd gereed. Lekker gegeten.

Anoniem
25 julho 2020

Op de patat mag wat mij betreft iets meer zout, verder prima.

Karen
18 julho 2020

Bestelling online gedaan. Deze stond gelijk klaar op de aangewezen tijd. Top!

Erwin Uiterwijk
5 julho 2020

Ik woon inmiddels ruim tien jaar in Haarlem, ondanks dat er een snackbar dichterbij zit, vanuit mijn woonlocatie gezien, haal ik graag mijn vers gebakken patat en snack's bij De Marsman. Goede service van vriendelijk personeel. Bakken je snack's krokant en je patat goudgeel.

Patricia
1 julho 2020

Goeie service en prima eten !

Bende-spook
15 junho 2020

Prima. Bestelling stond klaar.

Yusuf
12 junho 2020

Snackroom de marsman is al jaren de beste!

Dimitry
10 junho 2020

Alles was top zoals we gewend zijn en de bestelling was op tijd klaar.

Merijn
9 junho 2020

Lekkere patat en snacks. Binnen loopt het altijd als een trein. Goed dat nu ook online besteld kan worden!

Anna-Greet Wendel
9 junho 2020

Lekkere patat met goede saté saus. Kroketten knapperig en goed van smaak. Zowel de groente kroket als de runderkroket. Kortom: goede snackbar. Patat was alleen beetje koud, maar dat kwam omdat ik iets te laat was om mijn bestelling op te halen

Alexandra Van Voorthuysen
9 junho 2020

Altijd top! Beste patatzaak van Haarlem Noord!

Robin
6 junho 2020

Zoals altijd een snelle en super vriendelijke service. De lekkerste patat in Haarlem! Complimenten voor het team van de marsman!

a.f
1 junho 2020
Dewi
1 junho 2020

Altijd top!! Aardige mensen! Goed eten.

Eva
26 maio 2020

Beste snackbar haarlem

Wim
25 maio 2020

Altijd lekker en vriendelijk personeel

Marja
23 maio 2020

Altijd prima friet en andere snacks, gezellige, vriendelijke mensen

Jan van Staveren
15 maio 2020

Goed initiatief om in deze Coronatijd digitaal te kunnen bestellen. Win/Win situatie zij nog wat omzet in deze tijd en wij kunnen genieten van hun heerlijke snacks (wat wij trouwens al jaren doen) Prima tent en aardige mensen!

Alexandra
12 maio 2020

Altijd goed en de beste patat!

Jacqueline van Kessel
12 maio 2020
Mildred
11 maio 2020

Perfect op tijd en alles was nog goed warm! Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michiel
9 maio 2020

Goede kwaliteit van de maaltijd, snelle en vriendelijke service met de levering aan de deur.

Dewi
9 maio 2020

Top service en snelle bezorging!!

Yolanda van putten
8 maio 2020

Was prima. Bedankt

Mulder
8 maio 2020

We hebben jullie erg gemist! Lekkerste snackroom in heel haarlem!, lieve bezorger! Hopenlijk blijven jullie na de corona ook bezorgen dan blijven we dat zeker doen! Toppers!

FN
8 maio 2020

Altijd lekker en goed en zeer zorgvuldig klaargemaakt

Roodenburg
7 maio 2020

Bezorgservice is een fijne nieuwe service. Hou hem erin!

Timo Biondina
7 maio 2020

Gewoon super. Snelle service en precies klaar op het tijdstip van afhalen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij deze snackbar.

Hans
6 maio 2020

Zoals gewoonlijk prima eten en zeer snelle levering! Helaas ging er echter een klein dingetje fout deze keer. Ik had patatje speciaal en pindasaus besteld (en betaald) maar de pindasaus zat er helaas niet bij.

Frank
6 maio 2020

Warm en lekker. Go go go

Jacqueline van Kessel
5 maio 2020
Erna
3 maio 2020

Perfect op tijd en alles in zelfs nog betere kwaliteit dan als ik afhaal. Patat goed warm en vers, snacks prima. Complimenten!!

Brenda
30 abril 2020

Zeer snel geleverd, alles lekker warm en de raspatatjes knapperig, heerlijk!

Hans
28 abril 2020

Het was weer heerlijk. Ik zou op internet bij de menu's even een aantekening maken dat het menu's zijn. Wij bestelde een loempia menu en kregen een losse loempia . zo stond het ook op de bon. maar daar kan beter staan loempia menu Verder hebben wij nooit te klagen

Haarlem Noord bewoner
28 abril 2020

Razend snel en goede kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thijs
27 abril 2020

Lekkere pindasaus!

Thijs
27 abril 2020

Lekkere pindasaus!

Ingrid
27 abril 2020
Mark Reyns
25 abril 2020

Bestelling was niet in orde. Had gewone friet gekregen ipv Ras friet. Werd wel gelijk nieuwe friet gehaald, en met de andere friet hebben we een beetje de snacks warm proberen te houden totdat de ander friet er was. Na een minuutje 10 was de andere friet er, dat was op zich netjes. Maar de snacks en satésaus was wel flink afgekoeld en Kaassoufflé Was eigenlijk al koud. Het was op een goede manier opgelost, er werd niet moeilijk gedaan en bezorger ging meteen alles regelen. Alleen mocht het volgende keer weer gebeuren, krijgt hij hele bestelling mee en willen we gewoon een nieuwe bestelling. Nu was de helft al koud en dat is dan toch jammer, daar kost het allemaal een beetje teveel voor!

Kirsten kreugee
24 abril 2020
Patricia
21 abril 2020

Heerlijke patat en super lekkere snack, zoals gewend van hun.

Oscar
20 abril 2020

Goede kwaliteit van de producten. Super service! Ik kon precies op afgesproken tijd mijn eten ophalen. Top!

Dewi
20 abril 2020

Super snelle levering. Altijd gegarandeerd lekker!! Top zaak👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Louter
18 abril 2020

Super snelle service! Makkelijk bestellen. Exact op tijd klaar. Vriendelijke behandeling en lekker eten!

Slegt
17 abril 2020

Heerlijke patat, goed heet en alles was nog goed warm toen we thuis kwamen.Meer dan voldoende qua porties. Je krijgt waar voor je geld. Bestelling stond op afgesproken tijdstip klaar. Super dat jullie weer open zijn in deze tijd!

Bilars
17 abril 2020

Heerlijk zoals we gewend zijn! Fijn dat ze weer open zijn!

Eva
16 abril 2020
Ramon
14 abril 2020

Zeer vriendelijk personeel, en altijd lekker eten!

Thijssen
13 abril 2020
Ciska
13 abril 2020

Prima was keurig op tijd klaar

Saskia
12 abril 2020

Wij zijn blij dat de snackroom weer open is voor bezorgen en afhalen. Website werkt prima en in tien minuten konden we de bestelling ophalen. De smulrol was weer top!

Jordan
12 abril 2020
Timo Biondina
11 abril 2020

Gewoon zoals altijd super lekker. De bestelling stond meteen klaar toen ik aan kwam en kon zo weer naar huis om te genieten van lekker warme patat en snacks. We gaan zeker nog vaker bestellen.

Jasper
11 abril 2020

Top geregeld zo, snel klaar en de kwaliteit is als vanouds.

Sandra
10 abril 2020

Super gegeten! Fijn dat we kunnen bestellen in de tijd van het coronavirus 👍🏻

Vaste klant
10 abril 2020

Prima geregeld op deze manier! Zo is t mogelijk om in deze corona tijd toch lekker eenn patatje en snacks te laten bezorgen of gewoon af te halen